Testimonials

Femke Circle

Femke Tonneijck

Programme Head Wetland Carbon bij Wetlands International

"The illustrations that Joost made during a workshop at Cambridge University greatly helped in translating complex science into practical and policy guidance, for example on mangroves and coastal defence. These illustrations are still being used by our Indonesian government partner, showing great uptake!"

See https://www.wetlands.org/publications/mangroves-for-coastal-defence/

Ankie Circle

Ankie Bruens

Research & Customer Manager at Deltares

"Ontzettend trots ben ik op de wijze waarop we samen met Joost onze missiegedreven kennisprogrammering neergezet hebben in een beeld. Visueel denken heeft in dit proces zijn waarde opnieuw bewezen! De werkwijze en de wijze waarop Joost daar invulling aan heeft gegeven, waren een cadeau voor ons team. De openheid die Joost brengt, zijn interesse en analytisch vermogen om met ons tot de kern te komen heeft een droom product opgeleverd. Een beeld waar niet alleen het team, maar ook collega’s en directie zich in herkennen. Waarmee wij en zij extern op pad gaan om toe te lichten waar wij als kennisinstituut voor water en ondergrond voor staan en waar we met partners aan willen werken. Een beeld waar we met elkaar en anderen over in gesprek blijven en aan blijven werken. En een belangrijke basis is voor verdiepende beelden over ons werk die volgen."

Annemieke Circle

Annemiek Hermans

Biological Oceanographer and Marine Environmental Projectmanager

"De samenwerking met Joost is heerlijk! Ik heb met verschillende tekenaars gewerkt, maar waarin Joost uitblinkt is dat hij zijn creativiteit combineert met een sterk analytisch vermogen en technisch inzicht. Dit resulteert erin dat je met Joost in één gesprek tot de kern kan komen van wat een plaat moet in overbrengen.

Hij kan als geen ander een visuele vertaling maken van de vraag, hoe complex ook. Bij een onderzoeksproject waar ik zelf al een idee had van het eindresultaat hielp Joost mijn gedachte te vertalen naar een heldere motiverende plaat. Wij hebben ook samengewerkt aan een plaat waarbij een relatief complex managementprogramma met meerdere stakeholders simpel gevisualiseerd moest worden.

Door zijn inzicht structuur en advies rondom de juiste verbeelding van de stappen kwamen we na een aantal iteratieve stappen tot een helder overzicht waarin de verschillende initiatieven zichtbaar waren. Joost zijn diverse en jarenlange ervaring als ontwerp tekenaar zorgt voor een professionele afstemming en een eindresultaat waar iedereen zich in herkent.

Wij ervaren dat als wij de kennis en kunde van Joost vroegtijdige in een project inzetten, het project met meer draagvlak, betrokkenheid en plezier verloopt. Daarnaast is het gewoon erg leuk om te doen."

Joost Krabbel Wit

Klaar voor de volgende stap?

In kennismakingsgesprek, bepalen we de scope voor jou vraag.
Hierin stemmen we af waar het inzetten van visueeldenken waarde zou kunnen hebben en waar niet. Het gesprek wordt direct ondersteund met life tekenen (visueel denken), waardoor je geïnspireerd raakt.

Scroll naar boven